De tweede lockdown van 2020 is een feit. Was je net lekker bezig aan je huid en gezondheid te werken, moet je de LPG® behandeling die je jezelf zo had gegund onderbreken. Dit kun je doen om je huid tot de volgende behandeling in optimale conditie te houden.

Zo is je huid na de lockdown sneller op het gewenste niveau.

LPG® kuur

Een LPG® kuur bestaat uit drie fases. In de eerste fase ligt de frequentie van de behandelingen hoog: zo geef je de huid en haar cellen een flinke boost. In de tweede fase wordt het aantal behandelingen afgebouwd en de derde fase staat ook wel bekend als de onderhoudsfase.

Drie elementen

De reden voor dit stappenplan is simpel: je huid heeft tijd nodig om te verbeteren. Vergelijk het met sporten: je eerste workout zal het verschil nog niet gaan maken. Je zal regelmatig moeten (blijven) sporten om sterkere spieren te ontwikkelen of je conditie te verbeteren. Wanneer je de huid van je gezicht of lichaam wilt verbeteren heb je drie elementen nodig:

  1. Specifieke bouwstoffen (gezond eten en drinken)
  2. De juiste workout
  3. Tijd

Jij kunt zelf zorgen voor de juiste voedingstoffen: eet verse, onbewerkte voeding, drink genoeg water en matig met alcohol. LPG endermologie® zorgt voor de juiste workout door de huid zodanig te stimuleren dat er energie vrijkomt. De energiecentrales in je huid, ook wel het grootste orgaan van je lichaam, gaan hierdoor beter functioneren. De cel stimulatie zet je cellen aan het werk om onder andere collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. In de dieper gelegen weefsels de hypodermis krijgt krijgen de vetcellen het signaal om op te ruimen en af te voeren. Na verloop van tijd zal je echt verbetering gaan zien.

Lockdown

Nu we midden in een tweede lockdown zitten en de (beauty) salons gesloten zijn, ligt je LPG® kuur stil. Enorm balen natuurlijk. Totdat de (beauty) salons weer opengaan is er wel iets dat je thuis kunt doen om je huid in optimale conditie te houden. Denk daarbij aan de juiste (gezonde, onbewerkte) voeding, genoeg beweging/sport en het gebruik van onze LPG® thuisverzorging. Jouw LPG® expert adviseert je graag met betrekking tot producten voor thuisgebruik als onderdeel van je behandeling. Deze LPG® cosmetica producten zijn bewezen effectief en specifiek ontwikkeld voor vetverbranding, versteviging, cellulite en algemeen welzijn. Daarnaast zijn er diverse nutricosmetics beschikbaar die de huid van binnenuit van de juiste voedingsstoffen voorzien.

Zo onderhoud je het resultaat dat je al behaald hebt en kom je straks makkelijker op het niveau dat je voor ogen hebt. Jij kan het verschil maken!

Body contouring tijdens lockdown

Ben je bezig met een LPG® kuur voor body contouring? Zorg dan voor de juiste workout van spiergroepen in en om de zones die worden behandeld. Je spieren hebben energie nodig en die kunnen we goed uit de vetcellen halen. Daarnaast is het belangrijk om vóórdat je iets eet, te sporten. Zo breekt het lichaam je reserves aan (en niet de energie die in de circulatie verkrijgbaar is). Ook intermittent fasting (periodiek vasten) kan daaraan bijdragen.

Bron: https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/is-intermittent-fasting-safe-for-older-adults

Na de lockdown

Zodra de salons weer opengaan kun je direct door met de LPG® behandeling die je hebt gekozen. Om de draad weer op te pakken werkt de salon in drie fases:

  • Fase 1: boosten
  • Fase 2: terugschakelen naar frequentie
  • Fase 3: onderhoud

Ben jij benieuwd wat LPG® thuisverzorging of nutricosmetics voor jou kunnen betekenen de komende tijd? Neem dan contact op met jouw LPG® salon om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag!

Train jezelf strak, sterk en fit op de HUBER 360® FIIT

Wil jij in recordtijd weer lekker in je vel zitten en een fitter lijf? Wil je jouw favoriete sport finetunen of begeleid trainen zonder risico’s? Je wilt je oude figuur en strakke huid terug. HUBER 360® FIIT is geschikt voor iedereen en helpt jou fit en sterker worden op een veilige manier.

Check nu de Storelocator om te kijken waar je kunt trainen op de HUBER 360® FIIT

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Alle thema's

Meld je aan voor de LPG nieuwsbrief

De laatste nieuwtjes en acties als eerst in je inbox.