Plaatselijk vet / resistent vet opslag – Body­contouring

Afvallen op plekken waar jij dat wilt. Een strakke taille en een mooi figuur. Zonder intense of agressieve behandelingen, met lang resultaat. Zelfverzekerd en lekker in je vel de wereld tegemoet!

Oplossing tegen plaatselijk vet

Door middel van de endermologie® techniek van LPG® elimineren we doelgericht opgeslagen vet van specifieke zones zoals: buik. benen, billen, taille, dijen, armen, rug, etc.

Deze 100% natuurlijke en pijnloze behandeling vermindert vetvolume en verstrakt contouren.

Hoe werkt het?

De speciale LPG® behandelkop stimuleert het weefsel in de diepere langen en pakt gelijktijdig drie problemen aan: plaatselijk resistent vet, huidverslapping en cellulite. Dus geen keuze meer tussen een strakkere huid, cellulite egaliseren of lokaal vet verbranden. We werken op meerdere weefsellagen tegelijk.

  • Wit vetweefsel wordt geactiveerd en gaat functioneren als bruin vetweefsel.
  • De plaatselijke vetverbranding gaat omhoog op doelgerichte zones.
  • Plaatselijk volume neemt af en gezond bruin vet neemt toe.
  • Daarnaast word de huid strakker en gladder voor totale contouring.
  • De endermologie® techniek is zonder naalden, snijden, bevriezing, verhitting of lasers.
  • Het is een 100% natuurlijke en pijnloze huidstimulatie die ervoor zorgt dat jouw lichaamseigen cellen (fibroblasten) weer aan het werk gaan.

De aanmaak van natuurlijk collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd wat voor een stevigere huid zorgt. De natuurlijke vetverbranding wordt gestimuleerd wat zorgt voor vermindering van vetcellen (adipocyten).  Weefsels worden versoepeld en een gezonde circulatie gereactiveerd.

Het resultaat is een gladdere, gezondere, stevigere huid en mooie contouren.

Nog sneller resultaat?

Voor een optimaal resultaat adviseren wij na de behandeling met de Cellu M6® Alliance een trainingssessie op de Huber 360® FIIT.

Visceraal vet is het beste aan te pakken met gezonde voeding en sporten. Door een korte High Intensity Interval training op de Huber 360® FIIT is het mogelijk om vetverbranding op een leuke en efficiënte manier optimaal te verhogen. Hierdoor kunnen we dus gericht buikvet verbranden.

In 10 minuten wordt de verbranding geactiveerd en toegankelijk voor ieder sportniveau. De gouden formule zit in de combinatie van de LPG endermologie® behandeling en direct daarna een training op de Huber 360® FIIT.

Dit komt omdat de vetverbranding die tijdens de behandeling is gestimuleerd de eerste 6 uur na de behandeling het meest actief is. Hierdoor krijgt de behandeling een extra boost en heb je sneller resultaat.

Wil je deze behandeling zelf ervaren? Zoek een LPG® salon in jouw omgeving.

Zoek een LPG® salon

Zelf ervaren?

Wil je deze behandeling zelf ervaren? Zoek een LPG® salon in jouw omgeving.

LPG® staat voor het gezond en vitaal maken van het lichaam op een 100% natuurlijke wijze. Zonder compromissen, met resultaat voor de lange termijn.

Zoek een salon

Veelgestelde vragen

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. We adviseren altijd te starten met twee keer per week. Na 4-8 weken ga je over naar 1 keer per week, 4 weken achtereen. Er wordt een tussentijdse evaluatie en tweede fotomoment ingepland om te beoordelen of het aantal behandelingen kan worden afgebouwd. Uiteindelijk behoud je het resultaat met 1 x per maand een behandeling (en zelfs dan zal het resultaat uiteindelijk nog verbeteren). Dit is het gemiddelde advies. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek zal er worden gekeken naar jouw huid en wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Daarnaast speelt leefstijl en het type LPG-apparaat een rol in het aantal behandelingen.

Met het nieuwste apparaat van LPG, de Alliance®, doen de behandelingen geen pijn. Sterker nog, het mág geen pijn doen. Wanneer je pijn voelt, ervaart je lichaam stress waardoor het hormoon cortisol vrijkomt. Dit blokkeert de werking van het apparaat. Alleen de plekken waar veel verklevingen zitten kunnen iets gevoeliger zijn. Het is een aangename en pijnloze behandeling.

Het witte pakje, oftewel LPG Endermowear®, zorgt voor een diepere grip en geeft beter zicht op het weefsel tijdens de endermologie® behandelingen. Dit persoonlijke pakje zorgt voor een intenser gevoel en ideaal comfort tijdens de behandeling. Bij medische behandelingen wordt er meestal direct op de huid zonder LPG Endermowear® gewerkt.

Wij adviseren om altijd binnen 6 tot 24 uur na je behandeling te sporten, omdat de (vet)cellen dan het meest actief zijn. Heb je weinig tijd of geen zin in de sportschool? Denk dan eens aan een trainingssessie op de Huber 360® FIIT na jouw endermologie® behandeling. Door een korte High Intensity Interval training op de Huber 360® FIIT is het mogelijk om (vet)verbranding op een leuke en efficiënte manier optimaal te verhogen. Hierdoor kun je dus gericht vet verbranden. Dan krijgt de behandeling een extra boost en heb je sneller resultaat.

De techniek en resultaten van LPG® zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken en LPG® is al sinds 1984 wereldwijd marktleider op het gebied van celstimulatie. Dat het werkt is dus een feit. Je kunt dit nalezen op www.lpgmedical.com. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld in Europa. De techniek van LPG is volledig gepatenteerd is daarmee uniek. De enige variabelen zijn het menselijk lichaam en voeding. Wil je het beste resultaat of rendement, dan zit de sleutel in de combinatie tussen de behandeling, voeding (die bij jouw lichaam past) en beweging.

Wanneer het gewenste resultaat is bereikt en je onderhoudt dit met 1 keer per maand een behandeling, dan blijft het resultaat behouden (en het kan zelfs nóg beter worden). Wat wel belangrijk om te weten is dat jouw levensstijl en andere processen in het lichaam (zoals hormonen) een belangrijke rol spelen. Wanneer je na de behandelingen alleen maar slechte voeding tot je neemt en niet beweegt, is er grote kans dat dit invloed heeft op jouw resultaat. Balans is het sleutelwoord. Je kunt ook overwegen om de behandelingen die je bij de LPG-professional ondergaat te ondersteunen met de Wellbox (LPG-apparaat voor thuis). Dan zijn de resultaten nog duurzamer. Dit apparaat is géén vervanging van de (onderhouds)behandelingen bij de LPG-Professional.

Dit kun je het beste checken bij de LPG-Professional zelf, omdat dit kan variëren per regio en per type apparaat. Je kunt uitgaan van een gemiddelde van 1,50 – 2,00 Euro per minuut. Gemiddeld duren de behandelingen tussen de 30 en 40 minuten. Er kan ook per zone worden behandeld, dan duren de behandelingen korter.

Het nieuwste apparaat van LPG heet de Cellu M6® – Alliance, afgekort de Alliance®. Het unieke aan dit nieuwe apparaat is dat hij gelijktijdig op meerdere indicaties werkt (genaamd triple stimulerende actie in één behandeling). Dit komt omdat de behandelkop van de Alliance een rol én klep heeft.

De behandelkop van vorige generaties van LPG® (Cellu M6® – Integral / Keymodule) bestond uit twee rollers. Hiermee was elke roltechniek specifiek gericht op 1 indicatie, bijvoorbeeld alleen op cellulite of alleen op vetverbranding. Elke roltechniek werkt op een andere laag in het weefsel. Om vet te verbranden moet je dieper in het weefsel werken, terwijl je voor huidversteviging juist in de oppervlakte moet werken om collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren. Bij de vorige apparatuur met twee rollers zijn er dus losse roltechnieken nodig per indicatie, waardoor behandelingen meer tijd nodig hebben.

De rol en klep in de behandelkop van de Alliance® heeft veel meer complexere instellingen gekregen, waardoor er op meerdere huidlagen tegelijkertijd behandeld kan worden. Dus geen keuze meer tussen cellulite egaliseren, vet verbranden of een strakkere huid, het nieuwste Alliance-apparaat werkt op alles tegelijkertijd. Dit betekent nog sneller en mooier resultaat.

Ook kan de Alliance® worden ingesteld voor ieder type weefsel per zone. Heb je last van pijnlijke benen? Dan kan er met de Alliance® alsnog effectief worden gewerkt op cellulite en vetverbranding, omdat hier een specifieke instelling voor is. Bij de vorige generaties kan het wat moeilijker zijn om te werken op pijnlijk weefsel, waardoor er vaak moet worden gekozen om eerst vocht af te voeren. Over het algemeen worden de behandelingen met de Alliance® als zeer aangenaam ervaren, terwijl de behandelingen met vorige generaties apparaten gevoeliger kunnen worden ervaren.

Wat ten slotte ook nieuw is ten opzichte van de vorige generaties van LPG®, is dat de Alliance® een persoonlijk behandelplan maakt. Je kunt nu aangeven welke zones je wilt laten behandelen, waarop de behandelaar in het apparaat een plan samenstelt dat oneindig kan variëren in tijd, locatie en instelling. Dit maakt dat de behandeling met de Alliance® nog persoonlijker is, waarbij alle wensen en resultaten worden opgeslagen in een tablet die verbonden is met het apparaat.

Populaire artikelen Lees alle artikelen

Body­contouring: afvallen en strakker worden op de juiste plekken

De zomer komt eraan en los van dat we de broekriem ook in de...

Lees meer

De oorzaak van plaatselijk (resistent) vet

Oorzaak van plaatselijk vet Zadeltassen, lovehandles, vet op je armen, dijen en buik… Eet...

Lees meer

De oorzaak van buikvet

Als eindeloze buikspieroefeningen nutteloos lijken en het overslaan van je favoriete snacks ook niet...

Lees meer