Hoofdpijn, een slechte huid, moeheid… Zit jij soms niet lekker in je vel? Signalen manifesteren zich vaak in je lijf. Zo hebben die donkere wallen wellicht een hele andere oorzaak dan een gebrek aan slaap. Om ervan af te komen moet je soms verder kijken dan de voor de hand liggende oplossing. En andersom werkt het ook: door je lichaam goed te verzorgen, kun jij je emoties beïnvloeden. Lees er hier alles over.

Het zal je verbazen hoeveel je kunt aflezen aan de staat van je huid.

Lichamelijke klachten bestrijden

Stel, je hebt hoofdpijn. Dan kun je een paracetamol nemen en is de pijn vrij snel over. Maar door dit keer op keer te doen, negeer je misschien een belangrijk signaal van je lichaam. Het is raadzaam om erachter te komen wat er speelt, zodat je de juiste behandeling kunt kiezen.

Je lichaam vertelt hoe het mentaal met je gaat

Je huid vertelt hoe het met je gaat. Kijk maar eens goed naar de huid van je gezicht; heb je last van pukkeltjes rondom je mond? Onzuiverheden op je kin? Dan kan dat in relatie staan tot een van je organen. Ga maar eens voor de spiegel staan met dit tabel* bij de hand en kijk waar ontstekingen zich voordoen of steeds terugkomen. Let dan op: rimpeltjes, verkleuringen, groeven, een onrustige huid, pukkeltjes en oneffenheden. Een mooie tool om te weten te komen waar je klacht intern zit.

Onzuiverheden in het gezicht Relatie tot orgaan
Wangen Longen
Rondom mond Dikke darm
Bovenlip Maag
Tussen neus en lip Milt
Neus Hart
Voorhoofd Dunne darm
Kin Blaas
Onder je ogen/wallen Nieren
Kin Doorbloeding
Onderlip Hormoonhuishouding
Links en Rechts bovenaan voorhoofd Galblaas
Tussen je ogen en wenkbrauwen Lever

* Bron: Traditionele Chinese geneeskunde
https://bocamtherapie.run4bodyandmind.nl/bocamtherapie/tcm-gezichtsdiagnostiek/

Bewustzijn

De traditionele Chinese geneeskunde ziet een relatie tussen elk orgaan en elke emotie. Je kent de gezegden vast wel: zwaar op de maag zijn, gal spugen, je onderbuikgevoel… Onderstaande afbeelding geeft elke relatie weer.

Langdurige stress en disbalans zal leiden tot rimpels en groeven; zorgen doen op lange termijn iets met je gezonde kleur en de wallen onder je ogen.

Misschien zou je wat minder moeten werken of je telefoon wat vaker weg moeten leggen. Of kun je dat wijntje beter laten staan en is met vriendinnen afspreken er een beetje bij ingeschoten de laatste tijd. Terwijl dat nou precies was wat je nodig had. Je hebt maar één leven en één lichaam, en daar mag je best zuinig op zijn. Door je bewust te zijn van wat er in je lijf aan de hand is, kun je werken aan een oplossing en uiteindelijk het herstel.

LPG® en de verbetering van je cellen

Het is hier al vaker gezegd: behandel je lichaam met liefde en aandacht en je zal minder snel klachten krijgen en kunt bestaande klachten verminderen. Een behandeling met LPG endermologie® is de ultieme selfcare: deze behandeling zorgt namelijk voor een verbetering van je cellen. Dat werkt zo: door mechanische stimulatie van de huid, de onderhuid en onderhuids bindweefsel verbetert je doorbloeding, wordt je stofwisseling gestimuleerd en je huid aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine. Ja, je huid gaat er (veel) beter door uitzien maar het allermooiste is misschien wel dat het de cellen in je lichaam gezonder maakt. Endermologie® heractiveert de cellen waardoor ze weer aan het werk gezet worden. Met een gezonder lichaam als resultaat.

Preventief aan de slag

Je kunt natuurlijk wachten tot je lichaam aangeeft dat het allemaal teveel is geworden. Je kunt er ook voor kiezen al preventief aan de slag te gaan om lichamelijke klachten voor te zijn. Luister naar je lichaam, eet vers en doe aan bindweefselmassage om je cellen gezond te maken en te houden. Gun het jezelf.

Vind hier een salon gespecialiseerd in LPG endermologie® bij jou in de buurt en boek direct je eerste behandeling.

LPG endermologie® tegen stress

Je wilt even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ontspannen en tegelijkertijd aan de gezondheid van je lichaam werken. Op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan.

LPG® heeft al 34 jaar de visie dat je alle technieken van de wereld kan inzetten maar dat je ten alle tijden eerst de cellen weer in een goede conditie brengt met LPG endermologie®.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Alle thema's

Meld je aan voor de LPG nieuwsbrief

De laatste nieuwtjes en acties als eerst in je inbox.