Zakken pepernoten, een boom vol chocoladekransjes, (veel) wijn en om het af te maken: een schaal oliebollen en een glas bubbels om op het nieuwe jaar te proosten… December zit vol gezelligheid en daarmee vol eten. Tijd om in januari schoon schip te maken. Weg met die opgezette buik: we gaan aan de detox!

Januari is de perfecte maand om van opgebouwde gifstoffen af te komen, je spijsvertering weer te verbeteren en de rest van de winter in goede gezondheid door te komen.

Op de rit

Wij snappen je helemaal: december is eigenlijk geen maand om op je figuur te letten. Genieten van lekker eten en samenzijn staan voorop. Toch is het in januari belangrijk de boel weer op de rit te krijgen: er staat immers nog een lange winter voor de deur waarin je lichaam in optimale conditie moet zijn om door te komen. Om je figuur en energie van vóór de feestdagen terug te krijgen volg je deze tips:

 • Gezonde voeding en genoeg vocht
 • Cel verbetering door middel van bindweefselmassage
 • Kwalitatieve lichaamsbeweging (Huber)

Afkicken

Was je lichaam net gewend aan die suikerpieken, moet je alweer afkicken. Dat is de eerste dagen best even doorzetten geblazen. Je lijf gaat (cold turkey) afkicken van grote hoeveelheden suiker, vet en alcohol. Dat kan al de eerste dag zorgen voor moeheid, hoofdpijn en een enorme lusteloosheid. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan, na een paar dagen wordt het al beter en houd je vol, zul je merken dat je er meer energie voor terug krijgt dan je in heel december hebt mogen ervaren.

Een gezond dieet

Even vergeten wat gezond eten is na al die borrels? We zetten het nog even voor je op een rijtje:

 • Eet vers, voedzaam en kleurrijk
 • Vermijd pakjes en zakjes
 • Drink genoeg water (laat frisdrank staan)
 • Vul je voeding aan met supplementen en nutricosmetics.

Puur eten zorgt voor de beste bouwstoffen voor jouw lichaam. Daarnaast heeft het vermijden van pakjes en zakjes nog een bijkomend voordeel: zo hoeft je lichaam geen energie te spenderen aan het verwerken van ongezonde of bewerkte producten. En houd je energie over voor belangrijke zaken.

Wonder voor je buik

Om die hoofdpijn te verslaan en te helpen bij die platte buik, is de Flat Belly Tea een geweldig middel. De thee bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten en is specifiek ontwikkeld om je spijsvertering op gang te houden en je aan die platte buik te helpen.

 Dit zit er in de Flat Belly Tea:

 • Groene thee: rijk aan antioxidanten en stimuleert het afbreken van vet
 • Venken & drop: bevordert de spijsvertering
 • Pepermunt, anijs & koriander: reduceert opgezette buik
 • Kamille: verlicht kramp door spijsvertering

Cel verbetering met LPG endermologie® en de HUBER®

Naast gezond eten en genoeg (thee)drinken heeft een endermologie® behandeling een heleboel voordelen. Eén daarvan is het gezond maken van je cellen. Door de huid te behandelen met de LPG® techniek, worden de lichaamseigen processen weer aan het werk gezet. Ook die cellen die tijdens de kerstvakantie in slaap waren gevallen. Een behandeling met endermologie® zorgt voor een betere doorbloeding, betere afvoer van afvalstoffen en zorgt plaatselijk voor stimulatie van de huidcellen en slapende huidcellen. Ook op je buik dus.

Om voor een optimaal herstel te gaan, zorg je na je endermologie® behandeling voor beweging. En nee, daar hoef je niet een uur lang voor in de sportschool te zweten. Op de HUBER 360® FlIT ben je in 10 minuten klaar! Dan heb je al je spiergroepen getraind én de vetverbranding aangezet. Zo makkelijk kan het zijn om back in shape te komen.

LPG® behandeling

Ben jij klaar voor een nieuwe start? En wil jij je lichaam weer in balans brengen door middel van de juiste voeding, ondersteund door endermologie®? Boek dan nu je eerste afspraak voor een LPG® behandeling en voedingsadvies op maat.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Alle thema's

Meld je aan voor de LPG nieuwsbrief

De laatste nieuwtjes en acties als eerst in je inbox.