De zomer komt eraan en los van dat we de broekriem ook in de winter niet te ver zouden moeten laten vieren… zijn veel mannen en vrouwen in deze tijd op zoek naar een manier om weer lekker in hun vel te zitten. Dag winterbuikje, hallo goed gevormd lijf.

En aangezien afvallen en een strakke huid niet altijd hand in hand gaan heeft LPG® de bodycontouring behandeling in het leven geroepen.

Body contouring

Maar wat is dat eigenlijk, body contouring? Letterlijk vertaald is het zoiets als: je lichaamscontouren aanzetten. Het is de verzamelnaam voor behandelingen die ingezet worden om een slanker en strakker lichaam te krijgen en te behouden. Door middel van vet verbrandende en huid verstrakkende producten en methodes kun je je lichaam op een natuurlijke manier weer stroomlijnen.

We horen je denken: dan kun je toch ook gewoon een paar kilo afvallen? Helaas is het voor de meeste mensen niet zo simpel.

Afvallen op de verkeerde plekken

Stel je voor: je wilt af van dat buikje en start met afvallen. Na een aantal maanden heb je je streefgewicht bereikt. Geweldig toch? Alleen… op de een of andere manier zit dat buikje er nog steeds. Je bent op veel plekken afgevallen maar ziet dat niet terug in de gebieden waar jij dat graag zou willen.

Terug in balans

Wat is er gebeurd? Je lichaam is vet gaan vasthouden op bepaalde plekken in het lichaam die niet met afvallen (alleen) verdwijnen. Door deze vetophopingen zijn de contouren van je lichaam uit balans geraakt. Zelfs al ben je de kilo’s kwijt. Door middel van intensieve bindweefsel behandelingen in combinatie met de juiste producten en een gezond eet- en beweegpatroon kunnen de contouren op een veilige manier weer in balans worden gebracht.

Welke producten kun je gebruiken?

LPG® heeft hier het ideale product voor ontwikkeld: de EndermoSlim Body Shaping Gel & Cream. Deze unieke formule helpt je figuur weer in vorm te brengen. Met zichtbare resultaten in zeven dagen. De Endermoslim Body Shaping Gel & Cream bestaat uit de volgende werkzame ingrediënten:

  • Plankton: Werkt ’s nachts op celniveau op de vetcellen om opslag te beperken. Ook wordt de collageensynthese verhoogt waardoor de huid steviger wordt.
  • Bergamot: Verbetert doorbloeding en lymfecirculatie, maakt de huid zichtbaar gladder en verhoogt elasticiteit van de huid.
  • Grote kattenstaart: Versterkt en hervormt de huid voor een verfijnd silhouet en rondingen van het lichaam.

Deze drie actieve ingrediënten werken samen om vet af te breken en bindweefsel te verstevigen. Met respect voor je lichaam en welzijn wordt je figuur hervormt. Het huidweefsel wordt strakker en gladder na elk gebruik, met een egaal en goed gevormd lichaam als resultaat. Al na zeven dagen zie je de eerste resultaten.

Gel of crème

De EndermoSlim is in twee varianten te krijgen: een gel en een crème. De gel trekt iets sneller in dan de crème. Wil je de in te smeren zones nog masseren kun je beter voor de crème gaan. Beide producten plakken niet na het opbrengen. Je brengt het product twee keer per dag (avond en ochtend) lokaal aan door middel van een langzaam draaiende bewegingen, gedurende een paar minuten. Schenk hierbij extra aandacht aan de ‘te verbeteren’ gebieden zoals dijen, billen of buik.

Behandeling

Mocht je nu denken: ‘ik smeer me helemaal in met de EndermoSlim, dan heb ik over zeven dagen het lichaam van mijn dromen’ – zo makkelijk gaat het uiteraard niet. Om je lijf de behandeling aan te bieden die het nodig heeft raden we je aan voor het totale plaatje te gaan:

Slimming concentrate

LPG endermologie® werkt zowel van binnen als van buiten. Wil je een extra boost voor het afvallen op de juiste plekken? Gebruik dan het Slimming Concentrate. Je gebruikt dit nieuwe supplement gedurende één maand om je LPG® behandelingen van binnenuit te boosten. Het zorgt ervoor dat je niet de hele tijd honger hebt, verbrand vet en voert overtollig vocht af. Dit zijn de werkzame stoffen:

  • Fucus: een vezelrijk alg dat zorgt voor een vol gevoel.
  • Groene thee: ontgift en stimuleert de afbraak van vet.
  • Maté & guarana: door de hoge concentratie aan cafeïne boosten deze ingrediënten het vetverbrandingsproces dat door de groene thee in werking is gesteld
  • Paardenbloem: zorgt voor een goede afvoer van vocht.

Gebruik Slimming Concentrate

Je gebruikt dit supplement twee keer per dag. Eén capsule in de ochtend bij het ontbijt en één bij de lunch. Voor optimale resultaten gebruik je dit supplement twee maanden achter elkaar. De combinatie van de LPG® bindweefselmassage technologie en high-tech skin producten en supplementen zorgen voor het activeren, stimuleren en behouden van de belangrijkste cellen in ons lichaam.

Zelf ervaren

Ben jij benieuwd of deze producten jou kunnen helpen bij het behalen van je doelen? Neem dan contact op met een LPG® gespecialiseerde huidtherapeut. Vind hier een salon bij jou in de buurt.

LPG endermologie® tegen plaatselijk vet

Afvallen op plekken waar jij dat wilt. Een strakke taille en een mooi figuur. Zonder intense of agressieve behandelingen, met lang resultaat. Zelfverzekerd en lekker in je vel de wereld tegemoet!

Door middel van de endermologie® techniek van LPG® elimineren we doelgericht opgeslagen vet van specifieke zones zoals: buik. benen, billen, taille, dijen, armen, rug, etc. Deze 100% natuurlijke en pijnloze behandeling vermindert vetvolume en verstrakt contouren.
Bekijk oplossing

Ben je een professional en wil je weten wat LPG voor jou kan betekenen?

Gerelateerde berichten

Endermologie®: het bewezen (blijvende) effect

De efficiëntie van endermologie® bij de behandeling van cellulite is te danken aan de...

Lees meer

Cellulite: de wetenschappelijke garantie van endermologie®

Cellulite komt extreem veel voor bij vrouwen: 80 tot 90% heeft ermee te maken....

Lees meer

Cellulite: welke soorten zijn er en zijn er producten die kunnen helpen?

Net zoals er verschillende lichamen zijn, bestaan er meerdere vormen van cellulite. LPG® heeft...

Lees meer