Echte huid­verbetering bereik je met LPG ender­mologie®

Bij LPG® ben je aan het juiste adres als het gaat om huidverbetering. Van het vervagen van rimpels, het verbeteren van littekens, tot het reduceren van buikvet – voor elk huidprobleem biedt onze apparatuur uitkomst. Maar wanneer kies je nu voor welke apparatuur?

Alle LPG apparatuur werkt met de gepatenteerde endermologie® techniek.

Wat is endermologie®?

Wil jij je huid laten behandelen met de endermologie® techniek van LPG? Dan kun je uit vier verschillende apparaten kiezen:

  • Alliance®
  • Integral®
  • Mobilift M6®
  • Huber 360® FIIT

Welke behandeling je ook kiest, alle LPG® apparatuur werkt met endermologie®. Endermologie® is een mechanische bindweefselmassagetechniek die de (slapende) cellen in je huid activeert om weer aan de slag te gaan. Hierdoor werkt de techniek effectief tegen huidveroudering en voor bodycontouring, met als doel een slanker en strakker lichaam. Ook kan endermologie® op medische aandoeningen worden ingezet zoals voor de verbetering van littekens, brandwonden, doorbloeding, rugpijn, voor- en na zwangerschap, voor- en na chirurgische ingrepen etc. Een endermologie® behandeling is 100% natuurlijk, 100% veilig en geheel pijnloos.

Welke apparatuur is geschikt voor mij?

Om erachter te komen welke specifieke apparatuur het best voor jouw lichaam of gezicht gebruikt kan worden, kun je een vrijblijvende afspraak bij een schoonheidssalon maken. Tijdens deze eerste afspraak wordt jouw huidtype bepaald en zal er een passende behandeling worden gekozen om jouw wensen te realiseren. Voor je een afspraak boekt kun je al wel checken welke apparatuur er in de verschillende salons gebruikt wordt. Hieronder leggen we per apparaat uit hoe het werkt, welke verschillende behandelingen er mogelijk zijn en tot welke huidverbetering ze leiden.

Vind hier een salon met de endermologie® techniek.

Driemaal het effect

Alliance

Techniek: endermologie®
Huidzone: lichaam en gezicht
Huidverbetering: (onder andere) cellulite, plaatselijk vet, huidverslapping, veroudering gezicht (rimpels), lymfedrainage, oedeem, verbetering littekens, ontspanning
Bijzonderheden: voor het lichaam wordt de behandelkop met zowel rol als klep gebuikt. Het gezicht wordt behandeld met de Endermolift met twee klepjes

De Cellu M6® – Alliance is het nieuwste apparaat van LPG. Hij werkt door middel van een rol en een klep, waardoor deze techniek op meerdere huidlagen tegelijkertijd kan werken.

Een bewezen techniek

Integral

Techniek: endermologie®
Huidzone: lichaam en gezicht
Huidverbetering: (onder andere) cellulite, plaatselijk vet, huidverslapping, veroudering gezicht (rimpels), lymfedrainage, oedeem, ontspanning
Bijzonderheden: De behandelkop werkt door middel van twee onafhankelijke rollers

De Cellu M6® – Integral heeft haar effect in de 10 jaar dat ze gebruikt wordt meer dan bewezen.

Fitness voor het gezicht

Mobilift M6®

Techniek: endermologie®
Huidzone: gezicht, hals, décolleté, buste, handen, rest van het lichaam bij therapeutische behandelingen zoals littekens en brandwonden
Huidverbetering: (onder andere) huidverslapping, rimpels, verbetering littekens
Bijzonderheden: voor de cosmetische behandelingen wordt de Endermolift, met twee klepjes, als behandelkop gebruikt. De behandelkop voor fysiotherapeutische behandelingen is uitgerust met twee rollers

De Mobilift is hét apparaat voor gezichtsbehandelingen met endermologie®.

De nieuwste fitness generatie

Huber 360® FIIT

Techniek: gecontroleerde bewegingen op een platform
Huidzone: lichaam
Huidverbetering: maximale vetverbranding en opbouw van spiermassa

De Huber 360® FIIT is een revolutionaire oplossing voor het shapen van je figuur en het verbeteren van je fysieke conditie.

Zoek een LPG® salon

Zelf ervaren?

Sta jij op het punt om een behandeling met LPG endermologie® te boeken? In onze salonzoeker wordt per salon met een letter aangegeven met welke apparatuur gewerkt wordt:

A = Alliance | I = Integral | M = Mobilift | H = Huber 360 FIIT

LPG® staat voor het gezond en vitaal maken van het lichaam op een 100% natuurlijke wijze. Zonder compromissen, met resultaat voor de lange termijn.

Werkt jouw favoriete salon nog niet met LPG endermologie®? Tip ze dan vooral, en wie weet kun je je binnenkort bij je eigen salon laten behandelen.

Zoek een salon