Had iemand je vóór je zwangerschap verteld hoe je lijf er na de bevalling uit zou zien, zou je je er waarschijnlijk niets bij kunnen voorstellen. Een zwangerschap en bevalling laten hun sporen na. Wat gebeurt er precies in je lichaam en in hoeverre ‘veert’ de boel weer terug naar de oude staat?

Er spelen een heleboel processen in je lichaam tijdens de zwangerschap en bevalling.

Gevolgen voor je lichaam

Het op de wereld zetten van nieuw leven brengt vaak vreugde met zich mee. Tegelijkertijd hebben een zwangerschap en bevalling ook grote gevolgen voor je lichaam. In de weken die direct volgen op de bevalling gebeurt er een hele hoop in je lijf. Er is onder andere bloedverlies, stuwing in de borsten, hormonen spelen overuren en je baarmoeder krimpt weer tot de oude staat. Vaak gepaard met (pijnlijke) naweeën.

Het nieuwe normaal

Als je door de eerste herstelperiode heen bent en borstvoeding hebt afgebouwd zal je merken dat de oude jij langzaam weer terugkomt. Hormonen stabiliseren zich, je slaapt (hopelijk) weer iets meer en raakt gewend aan het nieuwe ritme van het leven met een baby. Kortom: het stof dwarrelt neer en het grootste gedeelte van je lijf en hormonen keren back to normal. Wat meestal niet helemaal terugkeert naar de oude situatie is de staat van je huid.

De huid na een zwangerschap

Tijdens een zwangerschap maakt je lichaam eigenlijk een abnormaal snelle groeifase door. Door de groei van je baby raakt de huid van je buik verslapt. Ook kan er door al die hormoonschommelingen meer cellulite zijn ontstaan op je benen en billen. Even voor de duidelijkheid: dit is niet abnormaal. Sterker nog, een groot gedeelte van alle vrouwen die ooit zwanger zijn geweest hebben hiermee te maken.

Je oude figuur terug

Heb jij ook last van een verslapte huid na de bevalling? Ben je geschrokken van die putjes in je benen en helpen sporten of diëten niet om die strakkere huid weer terug te krijgen? LPG endermologie® helpt jou je oude figuur en strakke huid op een natuurlijke manier terug te krijgen en met langdurig resultaat. Zodat jij weer lekker in je vel zit en stralend met je kindje door het leven gaat.

Wil jij zo snel mogelijk je oude figuur weer terug en ben je op zoek naar een effectieve en natuurlijke behandeling om je hierbij te helpen? Een behandeling met langdurig resultaat zonder verhitting, bevriezen of snijden? Wil je jouw lichaamseigen cellen weer in gezonde conditie krijgen en aan het werk zetten? Klik dan hier voor meer informatie.

LPG endermologie® na zwangerschap

Je wilt je oude figuur en strakke huid terug. Op een natuurlijke manier met lang resultaat. Lekker in je vel zitten en stralend met je kindje door het leven. Endermologie® helpt jou je figuur van voor de zwangerschap terug te krijgen op een natuurlijke pijnvrije manier.

De speciale behandelkop zorgt ervoor dat de natuurlijke vetverbranding wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een natuurlijke vermindering van vetcellen (zelfs vet wat resistent is tegen sporten en diëten).
Bekijk oplossing

Ben je een professional en wil je weten wat LPG voor jou kan betekenen?

Gerelateerde berichten

Waarom ontspanning bijdraagt aan je welzijn

We kunnen ons allemaal wel voorstellen dat een ontspannen mens, een gelukkiger mens is....

Lees meer

Hoe Ender­mologie® bijdraagt aan een succesvolle liposuctie

LPG endermologie® kan enorm helpen bij het herstel van de huid na een operatie....

Lees meer

De voordelen van LPG® bij een borstre­constructie na bestraling of mastectomie

Heb jij bestraling of een mastectomie ondergaan en overweeg je een borstreconstructie? Lees dan...

Lees meer