Oorzaak van plaatselijk vet

Zadeltassen, lovehandles, vet op je armen, dijen en buik… Eet je gezonde voeding maar lijkt dit geen effect te hebben op vermindering van plaatselijk vet? Verlies je overal centimeters behalve op de plekken waar jij dat wilt? Endermologie® kan de oplossing zijn.

Zonder intense of agressieve behandelingen en met langdurig resultaat. Om zelfverzekerd en lekker in je vel de wereld tegemoet te gaan.

Wit vet en bruin vet

Eerst de theorie omtrent wit en bruin vet; daar zit namelijk nogal een verschil tussen. Het ene wil je lichaam graag hebben, en van het andere niet te veel.

Bruin vet is gezond vet. Iedereen heeft het. Bruin vet is ‘actief’ vet. Het functioneert als thermostaat voor je lichaam: energie (Kcal) wordt door deze vetcellen omgezet in warmte. Bij extreme kou krijgt je lichaam het signaal dat het zichzelf moet verwarmen, waarmee deze vetcellen worden geactiveerd. Dit zie je bijvoorbeeld gebeuren bij de Wim Hof-methode (The Iceman). Hoe meer bruin vet je hebt, hoe hoger je (vet)verbranding. Bruin vet vind je op cruciale plekken in het lichaam die op temperatuur moeten blijven zoals rondom het hart, de hoofdslagaders en het zenuwstelsel.

Van wit vet, ook wel resistent vet genoemd, wil je niet te veel hebben. Wit vet ontstaat als je meer binnenkrijgt dan je verbruikt. Het witte vet neemt zo toe en wordt niet omgezet in energie, maar opgeslagen. Je lichaam krijgt zo meer opslagcapaciteit en ziet dit vervolgens niet meer als primaire energiebron. Wit vet is daarom ook moeilijk te verbranden.

Afkomen van wit vet

Hoe kom je nu van dat witte vet af? Onder andere door voldoende te sporten. Daarmee nemen witte vetcellen iets af, en neemt het bruine vet toe. Maar ook het innemen van de juiste vetten helpt om vetcellen beter te laten functioneren, de doorlaatbaarheid te vergroten en de cel communicatie te verbeteren. Vet zorgt voor verzadiging in het lichaam, waardoor je weer minder gaat eten en je hormoonsystemen beter functioneren. Die gezonde vetten vind je onder andere in avocado’s, vette vis en noten. Omdat Omega 3 een belangrijke rol speelt in het juiste functioneren van je vetcellen, is het verstandig dit supplement toe te voegen aan je dagelijkse dieet.

Cellen in conditie

Toch kan er plaatselijk een disbalans blijven bestaan. Het lichaam bepaalt namelijk zelf wáár er aanspraak wordt gemaakt op je vetreserves, waardoor je op de ene plek sneller vet verliest dan op de andere plek. Je kunt dus niet zelf bepalen wáár het vetvolume afneemt. Zul je net zien dat die lovehandles blijven zitten terwijl het vet in je billen juist verdwijnt.

Met een LPG endermologieâ behandeling neem je de regie terug in handen. Jij bepaalt welke zones je wilt behandelen om plaatselijk vet te activeren zodat het lichaam de afvalstoffen gaat afvoeren. De behandeling krijgt lichaamseigen cellen in een gezonde conditie zodat ze weer aan het werk gaan. Zonder verhitten, bevriezen of snijden.

Endermologie® kan de vetverbranding plaatselijk stimuleren waardoor de vetcellen krimpen en het volume plaatselijk afneemt. Kom je toch nog van die lovehandles en/of zadeltassen af. Echt!

Zelf ervaren

Ben je op zoek naar een effectieve en natuurlijke behandeling tegen plaatselijk vet? Klik dan hier voor meer informatie.

LPG endermologie® tegen plaatselijk vet

Afvallen op plekken waar jij dat wilt. Een strakke taille en een mooi figuur. Zonder intense of agressieve behandelingen, met lang resultaat. Zelfverzekerd en lekker in je vel de wereld tegemoet!

Door middel van de endermologie® techniek van LPG® elimineren we doelgericht opgeslagen vet van specifieke zones zoals: buik. benen, billen, taille, dijen, armen, rug, etc.
Bekijk oplossing

Ben je een professional en wil je weten wat LPG voor jou kan betekenen?

Gerelateerde berichten

Waarom ontspanning bijdraagt aan je welzijn

We kunnen ons allemaal wel voorstellen dat een ontspannen mens, een gelukkiger mens is....

Lees meer

Hoe Ender­mologie® bijdraagt aan een succesvolle liposuctie

LPG endermologie® kan enorm helpen bij het herstel van de huid na een operatie....

Lees meer

LPG Ender­mologie® vs. andere technieken voor het lichaam

Er bestaan ontzettend veel verschillende technieken ter verbetering van de huid. Wat zijn nu...

Lees meer