Loop jij het liefst in lange broeken om je benen en billen te verbergen en zie je op tegen het bikini seizoen? Sport je je suf en blijf je last houden van een sinaasappelhuid? Cellulite is een hardnekkige huidconditie.

Wil jij een gladde huid zonder pijnlijke en intense behandelingen te ondergaan? Lees dan verder.

Cellulite discrimineert niet

Kuiltjes: schattig in je gezicht maar niet op je billen, benen en dijen. Helaas, niemand ontkomt eraan. Zelfs niet als je veel sport of alleen maar gezonde voeding eet. Ook je lichaamstype maakt geen verschil; sinaasappelhuid is hardnekkig. Onderzoek toont aan dat maar liefst 97% van de vrouwen lijdt onder putjes in hun billen en benen.

De onderhuid raakt uit balans

Van nature is de huid een prachtig orgaan. Onderhuids weefsel bevat vetcellen die zijn opgesloten in bindweefselschotjes. Hier wordt energie in opgeslagen. Deze balans kan helaas snel verstoord raken door bijvoorbeeld:

  • Hormonale veranderingen
  • Vocht vasthouden
  • Suikerrijke voeding
  • Stress
  • Te weinig beweging (te veel zitten)

Bij het uit balans raken van de onderhuid trekken bindweefselschotjes in het onderhuids weefsel strak en trekken zij aan het huidoppervlak. Tegelijkertijd wordt de circulatie geblokkeerd en hopen gifstoffen zich op. Het resultaat is cellulite en opslag van onderhuids vet.

Verschil cellulite en cellulitis

Veel mensen verwarren cellulitis met cellulite. Dit is niet hetzelfde. Cellulitis is een onderhuidse ontsteking die door een bacterie ontstaat. Hierdoor ontstaat er roodheid, zwelling en pijn. Cellulite is de huidconditie die ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd wordt en komt vaak voor op billen, benen en dijen.

Ben je op zoek naar een aangename en natuurlijke behandeling tegen cellulite? Klik dan hier.

LPG endermologie® tegen cellulite

Je wil een gladdere, strakke huid zonder putjes om je zelfverzekerder en plezieriger te voelen. Je wil zonder zorgen het strand op en dat mooie jurkje weer aan. Je wil een natuurlijke behandeling met langdurig resultaat.

Naast een gezonde levensstijl en voldoende beweging werkt de techniek van LPG® doelgericht op het probleem cellulite.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Alle thema's

Bedankt voor het lezen van onze artikelen

Wil je meer van dit soort informatie ontvangen en op de hoogte gehouden worden over de beste tips & tricks voor een mooie, natuurlijk gezonde huid? Schrijf je dan nu in voor dé LPG nieuwsbrief en blijf up-to-date!