Als eindeloze buikspieroefeningen nutteloos lijken en het overslaan van je favoriete snacks ook niet lijkt te helpen bij het afvallen aan je buik, heb je een andere aanpak nodig. Eén ding is zeker: dat vetrandje kun je weg krijgen en die strakke buik gaat er komen.

Hoe fijn zou het zijn als je buikspieren straks weer zichtbaar zijn?

Wespentaille

Verreweg het grootste gedeelte (85%) van de mensen die sporten, doen dat om een slankere taille en plattere buik te krijgen. De helft van deze mensen geeft daarbij aan ‘nog een lange weg te gaan’ te hebben. Een strakke core en een plattere buik bereik je namelijk niet alleen door diëten, sporten of het toevoegen van de goede, gezonde vetten in je dieet.

Visceraal en subcutaan buikvet

Lichaamsvet bestaat uit twee soorten vet: visceraal- en subcutaan vet. Subcutaan vet zit onderhuids vooral bij de buik, armen en bovenbenen en dijen. Visceraal ligt dieper in het lichaam en bevindt zich rondom de organen. Dit vet is heel waardevol voor de ‘beveiliging’ van de organen, maar je wil hier ook weer niet te veel van hebben. Een teveel aan visceraal vet kan een risico vormen voor je gezondheid.

Hoe ontstaat een teveel aan visceraal vet?

Een teveel aan visceraal vet kan ontstaan door het eten van te veel koolhydraten, bewerkt voedsel en/of onvoldoende beweging. Je lichaam is dan genoodzaakt om al die overtollige voedingsstoffen op te slaan in de vetcellen. Je organen hebben dan onvoldoende ruimte om goed te kunnen functioneren, je hormoonhuishouding raakt uit balans en er ontstaat een verhoogde kans op ontstekingen.

Zo kom je ervan af

Stoor je je aan je buik, dan is het goed om te onderzoeken of er sprake is van een teveel aan buikvet en zo ja: of dit visceraal of subcutaan is. Het kan ook een combinatie van deze twee zijn. Subcutaan vet is makkelijker aan te pakken met behandelingen. Een behandeling met LPG® technologie kan heel veel voor je doen in dit geval. LPG endermologie® biedt een effectieve en natuurlijke behandeling met langdurig resultaat zonder verhitten, bevriezen of snijden.

Flat Belly Tea

Naast een gezonde levensstijl en het aanpakken van het subcutaan vet doormiddel van LPG® behandelingen kun je de Flat Belly Tea inzetten om je te helpen bij het bereiken van die platte buik. De thee is ontwikkeld om je spijsvertering op gang te houden en bestaat uit enkel uit natuurlijke ingrediënten:

  • Groene thee: rijk aan antioxidanten en stimuleert het afbreken van vet
  • Venkel & drop: bevordert de spijsvertering
  • Pepermunt, anijs & koriander: reduceert een opgezette buik
  • Kamille: verlicht kramp door spijsvertering

Zelf ervaren?

Wil jij weten wat je kunt doen om van je buikvet af te komen? Wil je jouw lichaamseigen cellen weer in gezonde conditie krijgen en aan het werk zetten? Klik dan hier voor meer informatie. Bij elke salon met LPG® technologie krijg je het juiste advies en behandeling met betrekking tot jouw buikvet.

LPG endermologie® tegen buikvet

Afvallen op plekken waar jij dat wilt. Een strakke taille en een mooi figuur. Zonder intense of agressieve behandelingen, met lang resultaat. Zelfverzekerd en lekker in je vel de wereld tegemoet!

Door middel van de endermologie® techniek van LPG® elimineren we doelgericht opgeslagen vet van specifieke zones zoals: buik. benen, billen, taille, dijen, armen, rug, etc.
Bekijk oplossing

Ben je een professional en wil je weten wat LPG voor jou kan betekenen?

Gerelateerde berichten

Waarom ontspanning bijdraagt aan je welzijn

We kunnen ons allemaal wel voorstellen dat een ontspannen mens, een gelukkiger mens is....

Lees meer

Hoe Ender­mologie® bijdraagt aan een succesvolle liposuctie

LPG endermologie® kan enorm helpen bij het herstel van de huid na een operatie....

Lees meer

LPG Ender­mologie® vs. andere technieken voor het lichaam

Er bestaan ontzettend veel verschillende technieken ter verbetering van de huid. Wat zijn nu...

Lees meer