Nieuw jaar, nieuw begin! Maar… wat als dat nieuwe jaar al begint met moeheid en een lusteloos gevoel? Tijd voor actie. Met dit supplement zit jij als de bliksem weer lekker in je vel en heb je je energie op orde.

Kun je eindelijk starten met al die goede voornemens.

Veeleisende levens

Misschien herken je dit gevoel: je leven lijkt steeds drukker te worden. Niet zo gek ook, dat periodes van vermoeidheid tussen al dat rennen en vliegen normaal zijn geworden. Je voelt het misschien ’s ochtends al na het opstaan of je wordt er tussen de middag door overvallen: hallo middagdip! Zo’n inzinking beïnvloedt niet alleen je humeur; ook je stofwisseling verzwakt.

Soorten vermoeidheid

Hoewel bijna iedereen het gevoel van vermoeidheid wel kent, heeft LPG endermologie® onderzoek laten uitvoeren naar de verschillende soorten vermoeidheid, om daar vervolgens een oplossing op te kunnen vinden. Dit zijn de vier typen vermoeidheid die daaruit kwamen:

  1. Net wakker en nu alweer moe

De wekker ging al een uur geleden af, maar je voelt je nog steeds niet echt wakker, laat staat alert. Dit is vaak een teken van chronische vermoeidheid. Die staat in verband met een tekort aan verschillende vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor je lichaam om goed te kunnen functioneren.

  1. Het is middag, maar het voelt als midden in de nacht

Alles lijkt goed te gaan en dan ineens komt de man met de hamer: uit het niets voel je je doodmoe. Deze vermoeidheidsaanvallen zijn vaak gerelateerd aan het biochemische evenwicht in ons lichaam. Ze worden veroorzaakt door je immuun afweer, die constant voedingsstoffen nodig heeft.

  1. Tijdens een dieet

Als je een dieet volgt, kunnen er zonder dat je het doorhebt tekorten ontstaan. Zelfs al heb je het gevoel genoeg gegeten te hebben, toch kan je metabolisme een deel van haar normale voedselinname verloren zijn tijdens je dieet.

  1. Verandering van de seizoenen

Naast de bovengenoemde oorzaken heeft de overgang van het ene naar het andere seizoen, invloed op ons vermoeidheidniveau. Door deze verandering wordt je lichaam gedwongen zich aan te passen aan nieuwe omgevingsfactoren: dat kost energie en heeft vermoeidheid als gevolg.

Geef je energie een flinke boost

Lekker in je vel zitten is ontzettend belangrijk: je voelt je rustiger, zelfverzekerder en meer in controle. Niet alleen voor je eigen hoofd en lijf een plus, ook voor die van je omgeving. Hoe fijn zou het zijn als je overal weer energie voor had? Daar moet iets op te vinden zijn, vond LPG®. Door de inzet van haar expertise en technologie ontstond de ‘Vitality Booster’. Dit supplement bestaat uit volledig plantaardige capsules die aanvallen van vermoeidheid indammen en je vitaliteit stimuleert. Zodat jij weer de zin en energie ervaart om te sporten, sociale activiteiten te ondernemen, gezond te koken, te eten en een leuke ouder/partner/vriend(in) of collega te zijn. Kortom: om weer meer te kunnen genieten van het leven.

Zo werkt de Vitality Booster

De Vitality Booster is eigenlijk een full body behandeling op zich. Hij herstelt de energie in het gehele lichaam én voert gifstoffen af. Dit supplement bevat de volgende werkzame stoffen:

Ginseng: de bekendste medicinale plant van Azië. De grootste concentratie ‘vitale energie’ wordt gewonden in de wortels. Ginseng verbetert het immuunsysteem, werkt rustgevend en vermindert stress en vermoeidheid. Ginseng herstelt de balans in het lichaam.

Hibiscus: rijk aan vitamine C, organische zuren en bioflavonoïden. Hibiscus verbetert motivatie, dynamiek en vitaliteit en versterkt de natuurlijke afweer van het lichaam.

Kaneel: één van de oudst bekende kruiden. Haalt haar gezondheidsvoordelen uit stimulerende en versterkende eigenschappen.

Venkel: staat bekend vanwege haar zuiverende en vocht afdrijvende eigenschappen die de afvoer van gifstoffen bevorderen.

Witlof: een medicinale plant die wordt gebruikt vanwege haar therapeutische en zuiverende eigenschappen.  Ascophyllum (zwart zeewier): een bruine alg die groeit langs de rotsachtige kusten van de Noord-Atlantische Oceaan. Dit ingrediënt helpt bij de remming van de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de opname van vetten.

Kola: wordt gekweekt in Afrika en produceert grote zaden, ook wel kolanoten genoemd.De kolanoot dankt zijn eigenschappen aan het hoge cafeïnegehalte, dat een opwekkende werking heeft.

Vitamine B12: essentieel voor het lichaam. Deze vitamine speelt een rol bij veel fysiologische processen zoals de aanmaak van rode bloedcellen, de werking van het zenuwstelsel en de productie van energie door het gehele lichaam.

Vitamine C en ijzer: Vitamine C zorgt voor een betere opname van ijzer. Dit bevordert de werking van het immuunsysteem en vermindert symptomen van vermoeidheid of gevoelens van uitputting.

Gebruik Vitality Booster

Ben jij klaar met die vermoeidheid? Heb je energie nodig om al je nieuwe plannen uit te voeren? Wil jij (weer) de beste versie van jezelf zijn? Ga dan voor een (thuis)behandeling met de Vitality Booster en je zult merken dat je elke dag een beetje meer energie (terug)krijgt. Een behandeling met de Vitality Booster werkt zo:

  • Je slikt deze capsules minimaal twee maanden achter elkaar. Dat heeft te maken met je celcyclus: die is 28 dagen. Door de Vitality Booster twee celcycli te slikken wordt het geheugen van je cellen geactiveerd. Zo ervaar je de voordelen ervan zelfs als je daarna zou stoppen met de behandeling.
  • Om je slaap in de nacht niet te verstoren, gebruik je de Vitality Booster vóór 15.00 uur ’s middags. Bijvoorbeeld bij het ontbijt of de lunch.
  • Ben je zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je bloedverdunners? Raadpleeg dan altijd een LPG® deskundige voor gebruik.

De Vitality Booster is hier te bestellen.

Combinatie met endermologie® behandeling

Onderga jij een behandeling met LGP endermologie®? Het stimuleren van cel activiteit diep in onze huid vraagt tijdens een endermologie®-behandeling veel energie van ons lichaam. Het aanvullen van de sessies met een dagelijkse dosis vitaliteit helpt niet alleen om aanvallen van vermoeidheid te voorkomen, maar helpt ook om ons lichaam te voeden om onze cellen nog effectiever te heractiveren.

Ook proberen? Bestel de Vitality Booster hier of neem contact op met jouw vertrouwde salon.

LPG endermologie® detox tegen gifstoffen

Je wilt je fit voelen en gezond zijn. Het beste uit jezelf halen op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan. Een pijnlijke huid kan een teken zijn dat er gifstoffen zijn opgeslagen in het weefsel.

Om te zorgen dat de schadelijke stoffen jouw lichaam verlaten maken we gebruik van het nieuwste apparaat van LPG: de Cellu M6 Alliance®. We stimuleren hiermee het vrijmaken van de gifstoffen door de (bloed)circulatie en het lymfesysteem te activeren.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Alle thema's

Meld je aan voor de LPG nieuwsbrief

De laatste nieuwtjes en acties als eerst in je inbox.