Na die ‘oergezellige decembermaand’ is het voor José Conrads, Founder van Partner in Aesthetics, tijd om in januari aan haar jaarlijkse detox te beginnen. José: ‘Vanaf maandag 4 januari doen we weer normaal.’

 ‘Vol energie stapte ik 1 januari 2021 uit mijn bed. Klaar voor het nieuwe jaar! Op 1 januari kijken wij altijd terug op het vorige jaar. Ik gebruik de Vertellis kaarten tijdens het ontbijt om met mijn gezin de mooie, minder mooie, bijzondere, enerverende, verdrietige, enthousiaste en leermomenten van het afgeronde jaar met elkaar te delen.’

Rijk jaar

‘2020 heeft een flinke stempel op ieders leven gedrukt, voor een iedereen op een eigen wijze, vanuit zijn eigen beeld van de wereld. Het is prachtig om deze verhalen aan te horen, ik voel me zo ontzettend rijk!’

Koelkast leegeten

‘Terugkijkend op de oergezellige decembermaand – ik had jullie al verteld dat dit een culinaire dramamaand is in calorieopzicht – heb ik genoten van elk moment. Vanaf 28 november was ik al klaar voor Kerstmis, we hadden namelijk al een paar verjaardagen te vieren. Om het weekend na Oudjaarsavond nog even de koelkast leeggegeten te hebben, rol ik letterlijk de maand januari binnen…’

Detoxen

‘Vanaf maandag 4 januari doen we weer normaal. Maar wat was ook alweer normaal? Al die lekkere dingen, te veel eten en te veel drinken, het went ook echt wel verbazingwekkend snel! Een paar jaar geleden vond ik daar een oplossing voor. De detox. Met een detox breng je het lichaam, de spijsvertering en je behoeften tot rust. Balans in de vorm van rust, reinheid en regelmaat. Deze reset werkt voor mij het beste. Want lekker eten en aankomen doe je toch vaak tijdens de feestmaand in december. En daarom gaan wij in januari braaf aan de detox, 11 dagen lang.’

Veel eten, weinig bewegen

‘Los van dat ik meer eet in december, beweeg ik ook nog eens minder. Die combinatie is niet handig, dat weet ik. En door de drukte overkomt het mij toch. Waar ik normaal probeer om vier keer per week te sporten, lukt het nu hooguit twee keer. Op zich niet weinig, maar ik merk het toch. Ik ga meer vocht vasthouden, terug te zien in mijn gezicht en mijn handen. Ik merk dat mijn benen gevoeliger worden. Geen pijn, maar soms een beetje zeurende sluimering erdoor, niet wetend waar dit vandaan komt. Of toch wel? Als ik dan even twee minuten op de trampoline ga staan of vijf minuten touwtje spring, dan merk ik dat het pompsysteem, ofwel het lymfatisch stelsel, weer een kleine boost krijgt. En daarmee worden die kleine ongemakjes meteen minder.’

Afvalstoffen afvoeren

‘Zo makkelijk kan het soms zijn dus! En als ik dan ga detoxen, dan zorg ik dat ik dit 11-daagse traject aanvul met drie keer een lymfedrainage van LPG®. Deze behandeling weet haarfijn het lymfatisch systeem aan te zetten, zorgt dat het bindweefsel gemasseerd wordt zodat de afvalstoffen makkelijker loslaten en afgevoerd worden. Een uitstekende aanvulling, misschien wel een must tijdens een detox. En: een waanzinnige ontspanning. Heel eerlijk, die kunnen we allemaal wel gebruiken na zo’n jaar als 2020!

Wens ik jullie een mooi, gezond, sportief, positief en energiek jaar toe!

Warme groet,

José

José woont samen met partner Richard en kinderen Sydney (21) en Emma (19) in een woonboerderij onder de rook van Amsterdam. Samen met haar gezin en vrienden geniet ze graag van lekker eten en wandelen met de hond. Hierdoor laadt ze helemaal op om weer met haar grote passie bezig te zijn; met health & lifestyle een bijdrage leveren aan een gezonde maatschappij.

Ook interessant: De detox back in shape gids voor na de feestdagen

LPG endermologie® detox tegen gifstoffen

Je wilt je fit voelen en gezond zijn. Het beste uit jezelf halen op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan. Een pijnlijke huid kan een teken zijn dat er gifstoffen zijn opgeslagen in het weefsel.

Om te zorgen dat de schadelijke stoffen jouw lichaam verlaten maken we gebruik van het nieuwste apparaat van LPG: de Cellu M6 Alliance®. We stimuleren hiermee het vrijmaken van de gifstoffen door de (bloed)circulatie en het lymfesysteem te activeren.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Alle thema's

Meld je aan voor de LPG nieuwsbrief

De laatste nieuwtjes en acties als eerst in je inbox.