‘Wat houdt jou tegen om te doen wat je werkelijk wilt doen? Angst! En dat komt onder andere door een laag energieniveau.’ José Conrads (53), Founder van Partner in Aesthetics, deelt haar beste tips om het energieniveau op peil te houden tijdens de overgang van zomer naar herfst.

‘Zelf merk ik het heel erg aan de manier waarop ik opsta.’

Opstaan en gaan!

‘Ik ben zo’n type dat opstaat en aanstaat. Soms vermoeiend voor m’n omgeving, al is onze hond is er erg blij mee… Met die kouder wordende dagen kan het ’s ochtends uit bed springen wat uitdagender worden. Al merk ik ook dat het allemaal een mindset is: door me na het douchen met koud water af te spoelen voel ik direct dat ik een betere energie heb. Ik doe dit nu een paar maanden elke ochtend en vind het uit bed komen inmiddels niet eens meer fris. Grappig he? Dit ochtendritueel bevalt me uitstekend en helpt mijn energieniveau op peil te houden.’

Corona de energie slurper

‘Wat ook echt een aanval op je energieniveau is, is het huidige corona-tijdperk. De berichtgeving waarmee we dagelijks om onze oren worden geslagen door de media, is niet mis. Zie je maar staande te houden, zie maar positief te blijven. Elke branche, elk bedrijf, elke familie, elk persoon heeft zijn eigen beleving, zijn eigen mening. Naast de journalistieke media hebben we dan nog de sociale media, een extra explosie van input en meningen. Soms zie ik door de bomen het bos niet meer, word ik moe van de meningen, de felheid, de grimmigheid en de onaardigheid.’

Hoog in je energie blijven doe je zo

‘In het begin van corona was de slogan ‘does lief’ er een die populair was, want corona zou ons veranderen en mensen meer tot elkaar brengen. Als ik er nu naar kijk, ervaar ik dit bij lange na niet. Mensen zijn ongeduldig, mensen vinden heel veel, mensen kijken naar hun eigen situatie en niet naar degene met wie ze op dat moment praten. Het kost mij veel energie positief te blijven en buiten de angst zone te blijven. Dus doe ik er alles aan hoog in mijn energie te blijven. En dat doe ik zo:

  • De dag starten met mediteren
  • Douchen en koud naspoelen (lees je maar eens in over de ‘Iceman’: Wim Hoff)
  • Wandelen met mijn lieve maatje James
  • Praten met ons fijne team en de focus voor de dag bepalen
  • Bezig zijn met nieuwe ideeën, want corona sluit deuren maar opent ook nieuwe deuren
  • Gezonde voeding tot me nemen, met pure producten koken
  • Voldoende nutricosmetics innemen om de weerstand extra te boosten
  • Maandelijks een detoxbehandeling met LPG endermologie®

De kracht van het nu

‘Als ik dit jaar één ding heb geleerd, dan is het wel de kracht van het nu. Normaal plan ik veel vooruit. Dit is iets dat de leverancier van ons vraagt, maar ook de klanten en mijn omgeving. Maar nu is het een tijd van nú. Nú kun je kiezen. Kies je voor een positieve mindset, die je ondersteunt om jouw energielevel hoog te houden? Of kies je voor angst, die de energie uit je zuigt als een sluimerende parasiet? Als je moeite hebt om de angst uit te zetten (een heuse uitdaging, ik weet het), gun jezelf dan dagelijks iets dat je fijn vindt om te doen. Wandelen, fietsen en sporten zijn essentiële basisprincipes die voor een andere mindset zorgen. Wees lief voor jezelf en je omgeving.’

Kies voor ontspanning

‘En wil je een extra zetje in de rug? Gun je lichaam dan maandelijks een ontspannende detoxbehandeling van LPG®. Daarin worden de afvalstoffen die zich door stress en angst hebben vastgezet in je cellen, losgemaakt en afgevoerd. Opgeruimd staat netjes!’

José woont samen met partner Richard en kinderen Sydney (21) en Emma (19) in een woonboerderij onder de rook van Amsterdam. Samen met haar gezin en vrienden geniet ze graag van lekker eten en wandelen met de hond. Hierdoor laadt ze helemaal op om weer met haar grote passie bezig te zijn; met health & lifestyle een bijdrage leveren aan een gezonde maatschappij.

LPG endermologie® tegen stress

Je wilt even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ontspannen en tegelijkertijd aan de gezondheid van je lichaam werken. Op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan.

LPG® heeft al 34 jaar de visie dat je alle technieken van de wereld kan inzetten maar dat je ten alle tijden eerst de cellen weer in een goede conditie brengt met LPG endermologie®.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Alle thema's

Meld je aan voor de LPG nieuwsbrief

De laatste nieuwtjes en acties als eerst in je inbox.