Echte huidverbetering bereik je met LPG endermologie®

Bij LPG® ben je aan het juiste adres als het gaat om huidverbetering. Van het vervagen van rimpels, het verbeteren van littekens, tot het reduceren van buikvet – voor elk huidprobleem biedt onze apparatuur uitkomst. Maar wanneer kies je nu voor welke apparatuur?

Alle LPG apparatuur werkt met de gepatenteerde endermologie® techniek.

Wat is endermologie®?

Wil jij je huid laten behandelen met de endermologie® techniek van LPG? Dan kun je uit vier verschillende apparaten kiezen:

  • Alliance®
  • Integral®
  • Mobilift M6®
  • Huber 360® FIIT

Welke behandeling je ook kiest, alle LPG® apparatuur werkt met endermologie®. Endermologie® is een mechanische bindweefselmassagetechniek die de (slapende) cellen in je huid activeert om weer aan de slag te gaan. Hierdoor werkt de techniek effectief tegen huidveroudering en voor bodycontouring, met als doel een slanker en strakker lichaam. Ook kan endermologie® op medische aandoeningen worden ingezet zoals voor de verbetering van littekens, brandwonden, doorbloeding, rugpijn, voor- en na zwangerschap, voor- en na chirurgische ingrepen etc. Een endermologie® behandeling is 100% natuurlijk, 100% veilig en geheel pijnloos.

Welke apparatuur is geschikt voor mij?

Om erachter te komen welke specifieke apparatuur het best voor jouw lichaam of gezicht gebruikt kan worden, kun je een vrijblijvende afspraak bij een schoonheidssalon maken. Tijdens deze eerste afspraak wordt jouw huidtype bepaald en zal er een passende behandeling worden gekozen om jouw wensen te realiseren. Voor je een afspraak boekt kun je al wel checken welke apparatuur er in de verschillende salons gebruikt wordt. Hieronder leggen we per apparaat uit hoe het werkt, welke verschillende behandelingen er mogelijk zijn en tot welke huidverbetering ze leiden.

Vind hier een salon met de endermologie® techniek.

Alliance: driemaal het effect

Techniek: endermologie®
Huidzone: lichaam en gezicht
Huidverbetering: (onder andere) cellulite, plaatselijk vet, huidverslapping, veroudering gezicht (rimpels), lymfedrainage, oedeem, verbetering littekens, ontspanning
Bijzonderheden: voor het lichaam wordt de behandelkop met zowel rol als klep gebuikt. Het gezicht wordt behandeld met de Endermolift met twee klepjes

De Cellu M6® – Alliance is het nieuwste apparaat van LPG. Hij werkt door middel van een rol en een klep, waardoor deze techniek op meerdere huidlagen tegelijkertijd kan werken. En dat is baanbrekend: je hoeft nu niet meer te kiezen of je voor de behandeling van cellulite, plaatselijk vet of huidverslapping gaat want alle drie deze problemen worden gelijktijdig aangepakt door de Alliance. Ook fijn: hij past zich aan elk huidtype aan en werkt geheel pijnloos. Door de stimulatie van collageen, elastine en hyaluronzuur houd je een strakke, gladde en egale huid over. Precies zoals je wilt. Naast cosmetische behandelingen werkt de Alliance effectief op medische indicaties zoals op de behandeling van littekens, bestraalde huid, oedeem, voor- en nazorg bij een chirurgische ingreep, brandwonden etc.

Integral: een bewezen techniek

Techniek: endermologie®
Huidzone: lichaam en gezicht
Huidverbetering: (onder andere) cellulite, plaatselijk vet, huidverslapping, veroudering gezicht (rimpels), lymfedrainage, oedeem, ontspanning
Bijzonderheden: De behandelkop werkt door middel van twee onafhankelijke rollers

De Cellu M6® – Integral heeft haar effect in de 10 jaar dat ze gebruikt wordt meer dan bewezen. Dit apparaat maakt gebruik van verschillende roltechnieken (roll-up, roll-in en roll-out) van twee onafhankelijk gemotoriseerde rollers. De Integral kan zowel op het lichaam als het gezicht worden gebruikt en creëert totale contouring zonder risico’s of bijwerkingen. Naast lichaamsbehandelingen werkt de Integral effectief op huidveroudering van het gezicht door de stimulatie van collageen, elastine en hyaluronzuur. De Integral werkt ook op medische indicaties zoals op de behandeling van littekens, bestraalde huid, brandwonden etc.

Mobilift M6®: fitness voor het gezicht

Techniek: endermologie®
Huidzone: gezicht, hals, décolleté, buste, handen, rest van het lichaam bij therapeutische behandelingen zoals littekens en brandwonden
Huidverbetering: (onder andere) huidverslapping, rimpels, verbetering littekens
Bijzonderheden: voor de cosmetische behandelingen wordt de Endermolift, met twee klepjes, als behandelkop gebruikt. De behandelkop voor fysiotherapeutische behandelingen is uitgerust met twee rollers

De Mobilift is hét apparaat voor gezichtsbehandelingen met endermologie®. Door middel van een speciaal voor het gezicht ontworpen behandelkop in combinatie met de baanbrekende endermologie® techniek wordt de productie van endogeen collageen, elastine en hyaluronzuur verhoogt. Resultaat: een stralende en zichtbaar jongere huid. Het is een prettige, 100% natuurlijke behandeling zonder risico’s en bijwerkingen. Deze apparatuur wordt ook door medische specialisten ingezet als het gaat om de behandeling van littekens en voor- of nabehandeling van een operatie. Huid- en fysiotherapeuten gebruiken in dit geval een speciaal hiervoor ontworpen behandelkop.

Huber 360® FIIT: de nieuwste fitness generatie

Techniek gecontroleerde bewegingen op een platform
Huidzone: lichaam
Huidverbetering: maximale vetverbranding en opbouw van spiermassa

De Huber 360® FIIT is een revolutionaire oplossing voor het shapen van je figuur en het verbeteren van je fysieke conditie. Terwijl je op het platform staat wordt er op het scherm aangegeven welke houdingen je moet aannemen of welke bewegingen je moet uitvoeren, met maximale vetverbranding en opbouw van spiermassa als resultaat. En dat alles in een recordtempo. De Huber 360® FIIT is er voor de beginnende sporter tot de professional: de intensiteit en duur van de oefeningen worden aangepast aan ieders niveau of fysieke conditie. Boek voor een fit lichaam én stralende huid de gouden combinatie van een endermologie® behandeling, gevolgd door een trainingssessie op de Huber 360® FIIT.

Salon zoeker

Sta jij op het punt om een behandeling met LPG endermologie® te boeken? In onze salonzoeker wordt per salon met een letter aangegeven met welke apparatuur gewerkt wordt:

A = Alliance | I = Integral | M = Mobilift | H = Huber 360 FIIT

Werkt jouw favoriete salon nog niet met LPG endermologie®? Tip ze dan vooral, en wie weet kun je je binnenkort bij je eigen salon laten behandelen.

Zoek een salon